Tegels en Vloeren

John van den Heuvel 16 januari 2013 0
Tegels en Vloeren

Mocht je kiezen voor Hardstenen of Natuursteen tegels en vloeren dan heb je veel mogelijkheden, Belgisch Hardsteen is één van die mogelijkheden. Je hebt veel verschillende natuursteen met allemaal hun eigen uitstraling, kleur en eigenschappen. Je moet zelf bepalen welke vloeren en tegels het beste passen in de sfeer van jouw huis, ook moet je voor jezelf een budget bepalen! Je kan hele mooie stenen en tegels op het oog hebben maar als het niet betaalbaar is, is dit zonde van je tijd en moeite om je hier verder in te verdiepen. Zorg dus eerst dat dat duidelijk is. Natuursteen geeft je vloer, huis of terras een mooi en chique uiterlijk!

Offerte vloeren en tegels

Bij verschillende bedrijven kan je gemakkelijk een offerte opvragen als het gaat om tegels en vloeren. Ieder heeft zijn eigen specialiteit, onderzoek wel goed voor je vloeren of tegels aanschaft wat je er mee wil doen.

Ander soort stenen en tegels

Je kan een keuze maken voor bijvoorbeeld een natuursteen als Belgisch Hardsteen, de tegels en vloeren waarvoor deze site is ontwikkeld. Mocht je hier niet komen voor Belgisch Hardsteen of ook nog opzoek zijn naar een alternatief of een ander soort natuursteen is marmer een mooi product.

Marmer is in verschillende kleuren te leveren, zo past er vast een mooie kleur bij de uitstraling van jouw huis. Marmer is ook wat minder vatbaar voor vlekken in bijvoorbeeld de keuken. Voor een terras is Belgisch Hardsteen wel erg geschikt, ook leisteen, kwartsiet of andere soorten hardsteen zijn geschikt voor de tuin.

Kwartsiet, een ander soort natuursteen maar een erg bijzonder materiaal voor vloeren en tegels. Kwartsiet heeft een mooi glinsterend uiterlijk en heeft de naam te danken aan de hoge concentratie kwartskristallen. Er zijn nog veel andere soorten tegels en stenen.

Natuursteen

Natuursteen word vaak gebruikt voor wand- en vloerbedekking ook zie je vaak stenen en tegels in de tuin van natuursteen. De verschillende soorten natuursteen zijn:

  • Belgisch Hardsteen
  • Kalksteen
  • Marmer
  • Leisteen
  • Graniet

Leave A Response »